LUNCH 23 - 25 april
€27
VOORGERECHT
Keuze uit:
|velouté van ajuin - grijze Lies (Gentse Zuivelhoeve)
|komkommer - zonnebloempitten - plattekaas
HOOFDGERECHT
Keuze uit:
| heek - puree - courgette
| buikspek van Flandriën varken (Brasvar buitenvarken) - aardappelpuree - prei
| parelgortrisotto - prei - oesterzwam - gepocheerd hoeve-ei (heidi's)
DESSERT
| choux - ijs van koffie v MOK € 10
|kaas van 't mekka van de kaas € 13
|affogato € 8
We werken met een kleine kaart, met lokale producten, volgens seizoen, en home-made.
Laat u intoleranties en allergieën op voorhand weten bij reservatie?
april 2025
menu € 58 (dan kiest Radu, de chef, 4 gerechten)
(op zaterdag doen we énkel de 4 gangen menu of de preshow 18u tot 18u30 3 gangen)
3-4 wijnen € 24-€ 32
of
à la carte:
VOORGERECHT
| rundstartaar op toast - roscoff ui € 20
| witte asperge - morbiermousseline - zonnebloempitten € 20
HOOFDGERECHT
|zeeduivel - prei - linzen - cedrat - vers handgesneden frietjes € 32
|entrecôte - knolselder - oesterzwammen € 34
| risotto van parelgort - paddenstoelen - pecorino - gepocheerd hoeve eitje € 28
DESSERT
| choux - ijs van MOK koffie - moerasspirea chantilly € 10
|affogato € 8
KAAS
| selectie van ‘het Mekka van de Kaas’ € 13
•
Laat u ons ook weten als we iets kunnen aanpassen (allergenen, wensen, allergieën…)
Als we vooraf weten wat aan te passen, is ons menu is aanpasbaar,
dank hiervoor om dit te melden bij opmerkingen in zenchef!
18u binnen - 19u30 buiten
vast dagvers menu bestaande uit voor + hoofd + dessert € 47
"pre-SHOW" vermelden bij reservatie in resengo.
Geen plaats meer via zenchef? mail@faimfatale, want misschien vinden we nog wel eentje.