LUNCH


23-26 april 2024 - € 27 voor + hoofdgerecht - € 10 dessert

voor

|bloemkoolsoep - amandel - parmezaan

|asperge - ei - belegen kaas - mosterdblad

hoofd

|catch of the day - wortel - witloof
|varkensspiering - sucrine - hollandaise
|gierst - oesterzwam - daslook (vegetarisch)


Behalve de lunch is er 's middags ook entrecôte met frietjes verkrijgbaar (€32 zonder voorgerecht)


We werken met een kleine lunchkaart, zo kunnen we alles volgens seizoen, en fris houden.

We maken alles in huis, dus het menu is aanpasbaar ivm intoleranties en allergieën als u ons op voorhand laat weten bij de reservatie in Resengo.

DINNER


april 2024

voor

|coquille, rode biet, jus met kumquat € 20

|rundstartaar, pijnboompitten, witloofcrème € 18
|witte asperges, confit van eigeel, boekweit, saus van belegen kaas en orval €18


hoofd

|entrecôte, wortel, sucrine, zwarte look mayonaise € 32
|catch of the day 'meunière', quenelle, pakshoi, broccoli, bisque € 28
|prei, hazelnoten, shiitake, hollandaise € 24


dessert

|walnotenmousse, chocolade, rabarber, haver € 10
|cardamom, pain perdu, karnemelkijs € 10

|affogato € 8


kazen

|selectie het Mekka van de Kaas € 13


of chef Radu's surprisemenu (4 gangen) € 55


Wijnen aangepast aan de gerechten (2, 3 of 4 glazen) € 16/24/30



We maken alles in huis, dus het menu is aanpasbaar ivm intoleranties en allergieën als u ons op voorhand laat weten bij de reservatie in Resengo.


Gezelschappen vanaf 5 personen worden verwacht het menu van de chef te nemen.


Op zaterdag is er enkel het menu van de chef.



pre SHOW


18u binnen - 19u30 buiten


vast dagvers menu bestaande uit voor + hoofd € 37,5


dessert optioneel


"pre-SHOW" vermelden bij reservatie in resengo.



Geen plaats meer op Resengo? mail@faimfatale, want misschien vinden we nog wel eentje.